Her finder du ​dyrehospitalet

Du kan altid komme i kontakt med en af vores dyrlæger - Døgnvagt.

​Tanddyreklinik med fokus på dyrenes behov og sikkerhed

I vores nyindrettede topmoderne dyrehospital og tanddyreklinik arbejder 2 dyrlæger og 3 veterinærsygeplejersker. De har alle igennem flere år målrettet arbejdet med tænder og fulgt kurser i såvel ind som udland.

Vi har fokus på at skabe et trygt miljø for dit dyr, og at vores behandlinger er så smertefrie som muligt.​

Som Tanddyreklinik tilbyder vi følgende:

  • Mundhuleundersøgelse
  • Tandjournalisering
  • Tandrensning
  • Tandrøntgen
  • Kirurgisk fjernelse af tænder
  • Vurdering af bid hos hvalpe og killinger
  • Kirurgisk fjernelse af tilbageholdte mælketænder
  • Tandretning
  • Paradentosebehandling
  • Screening for tandresorption på katte med full mouth tandrøntgen

Smertefri behandling af tanddyrlæge

Dyr kan få de samme tandsmerter som mennesker, de viser det bare ikke lige så tydeligt. Derfor er vi ekstra grundige når vi undersøger og renser dit dyrs tænder. Vi anbefaler derfor altid, at en mundhuleundersøgelse og tandrensning følges op af røntgenbilleder, da mange tandsygdomme sidder gemt under tandkødsranden.

Vi har et stort ønske om at forebygge problemerne før de kommer ,og rådgiver gerne om, hvad der er bedst for dit dyr, såvel den daglige pleje med tandbørsten, som indkaldelse efter behov til mundhuleundersøgelse og tandrensning. Vi har typisk besøg af dyr fra Sønderborg, Aabenraa og hele Sønderjylland.

Få en gratis undersøgelse

Er du i tvivl om din hund eller kat har problemer i mundhulen, kan du bestille tid til en gratis mundhuleundersøgelse ved en af vores tre tandveterinærsygeplejersker på telefon 74 43 70 00.​

Det siger vores kunder

Læs flere anmeldelser eller skriv en til os her​:

- Heidi Matthiesen​

kan kun varmt anbefale Dyrehospitalet Gråsten. 


Vores Kat Piano havde fået en torn i øjet, øjet var punkteret. Katten kom i narkose, fik øjet renset og den yderste hinde af øjet blev syet op, som et plaster, krave på i 10 dage, øjendråber, antibiotika, smertestillende med hjem.

En stor omgang for en kat, som plejer at løbe ud og ind. Nu har den fået øjet åbnet igen og den dumme krave kom af.

Pianos øje er fulstændigt helet og vi har verdens mest kælen og glad kat igen. Hatten af for det flotte stykke arbejde​​.

Jeg fik den bedste betjening jeg kunne ønske mig, og køre gerne de 70 km igen for at min hund kan have det godt.

- Charlotte Clausen

Kan kun varmt anbefale andre at tage turen til Gråsten dyrehospital..


Var for første gang på besøg i går den 28 marts med min lille gravhund Cody, da han skulle have scannet sit hjerte, det gik så fint på trods af at Cody ikke var så samarbejdsvillig.

Nye lækre rene lokaler og et super kompetent personale. En god fordel er at tegne deres Vetplan abonnement til et beskeden mdl. Beløb så ens hund altid er i fokus og betaler sig på den lange bane. Deres klinik er veludstyret og eneste jeg bemærker er der mangler sukker ved kaffe maskinen og det må siges at være mindste issue 👌 5 stjerner herfra indtil videre. ⭐⭐⭐⭐⭐

- Maddox

Endelig endelig endelig et sted hvor man trygt kan lade sin hund behandle uden at komme ud af døren med en chok regning og stå forundret tilbage uden løsning på ens problem. Har benyttet 4 forskellige dyrlæger i det sønderjyske landskab og ingen har til dato formået at yde den rette dyrlæge ekspertise, jeg vi aldrig benytte en anden en dem fra nu af. 

Gudskelov jeg fandt dem. Priserne er rimelige og ikke værd at tage til tyskland hvor det absolut ikke er samme service standard

- Helle

Jeg bliver altid godt modtaget. Man føler sig velkommen. God og professionel rådgivning og behandling af min kat. Jeg er meget tilfreds med Dyrehospitalet.

-Jeanette

Altid venligt personale. Og de er så gode ved mine hunde. Jeg har har dem som dyrlæge i 11 år og er fuld ud tilfreds.​

- Tina

Vi fik en hurtig tid, da vores hund blev akut syg. Vi følte os fuldstændig trygge ved at han blev ordentligt undersøgt, og fik den rigtige diagnose og hjælp. Vi fik en god forklaring, og gik trygge og glade derfra.​

Hun formåede med stor professionalisme, at berolige både dyr og de mennesker, der var til stede. 10/10. Selvfølgelig skal Dyrehospitalet være familiens dyrlæge fremover..

- Henrik

Allerede da jeg ringede til vagttelefonen, blev jeg mødt venligt og imødekommende.

Da vi ankom til klinikken fik vi en super god behandling (både familie og kat), af den dyrlæge der modtog os. Hun havde både et godt tag på katten, samtidigt med, at hun udviste forståelse for familiens lille "krise" i forhold til det skadede kæledyr.

Adresse

Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S

Porten 7
​6400 Sønderborg

- Rutevejledning

Kontakt

Telefon: 74 43 70 00

E-mail: kontakt@dyrehospitalet.dk

​CVR: 17231308