Dyretandlæge med fokus på dyrenes behov​

I vores afdeling i Sønderborg har vi en professionel dyretandlæge med mange års erfaring inden for tandbehandling til dyr. Søger du en dyretandlæge i Sønderborg eller Aabenraa i Sønderjylland, er vi specialister, der har fokus på dyrenes behov.

Dyrehospitalet har en dyrlæge og fire veterinærsygeplejersker, som er specialuddannede i tandbehandlinger på hunde og katte. Vi gør en dyd ud af at skabe en tryg atmosfære for dit kæledyr, så det føler sig trygt - og vi udfører så smertefrie behandlinger som muligt.

Vi tilbyder følgende services:

  • Tandundersøgelse
  • Tandjournalisering
  • Tandrens
  • Tandrøntgen
  • Kirurgisk fjernelse af tænder
  • Kirurgisk fjernelse af tilbageholdte mælketænder
  • Paradentosebehandling
  • Screening for tandresorption på katte og Full Mouth på katte​

Grundig og professionel dyretandlæge

Vores tandklinik og tandrøntgen er lokaliseret i Sønderborg, hvor vi tager os rigtig godt af alle hunde og katte. 

​Har du en hund eller kat, der giver tegn på tandsmerter, ser vi gerne nærmere på tandsættet og tandhygiejnen. Vi udfører vores arbejde grundigt og effektivt, så dit kæledyr ikke skal gå rundt med smerter.

Dyr kan få de samme typer smerter i tænderne som os mennesker, hvorfor det er vigtigt at pleje deres tænder hver dag. Har du brug for rådgivning om, hvordan du plejer dit kæledyrs tænder, er du velkommen til at spørge os til råds. Sker det, at din hund eller kat skal have udført en behandling, tager vi os rigtig godt af den.

Få en gratis undersøgelse

Er du i tvivl, om din hund eller kat har problemer i mundhulen, kan du bestille tid til en gratis mundhuleundersøgelse ved en af de fire veterinærsygeplejersker på telefon 74 43 70 00.

Oplever du generelt andre problemer, der kan skyldes tandsmerter, er du også velkommen til at kontakte os for en tid. Gør hellere noget med det samme, så dit kæledyr ikke skal lide.

Ring til en dyretandlæge - vi er til rådighed, når din hund eller kat har brug for os.

Dyrehospitalerne

​​​Dyrehospitalerne er ISO -9001 certificerede (medlem af ISO-dyrlægen), og er derfor underkastet løbende tilsyn af Force certification / Danak, der ved gennemgang af arbejdsgange, kompetenceplaner, indretning, kalibrering af udstyr og hygiejne sikrer at undersøgelse og behandling foregår på et højt fagligt niveau.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 127 anmeldelser på​ Facebook

Hvem er vi​

​Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S

CVR: 17231308

ÅBNINGSTIDER

Gråsten >

Sønderborg >