Her finder du ​dyrehospitalet

Du kan altid komme i kontakt med en af vores dyrlæger - Døgnvagt.

Dyrlægevagt tager imod dyr hele døgnet rundt

Vores dyrehospital tager med glæde imod katte, hunde, gnavere og andre familiedyr hele døgnet. Som dyrlægevagt tilbyder vi døgnvagt på telefon 74 43 70 00. Her vil du altid kunne komme i kontakt med en af dyrehospitalets egne vagtdyrlæger.

Vi vægter dyrs velfærd højt, og derfor ønsker vi at give dit dyr de bedste betingelser. Du kan også bruge vores dyrlægevagt, selvom du ikke er klient hos os. Vi behandler typisk dyr fra Sønderborg, Aabenraa og hele Sønderjylland.

Akut behandling og indlæggelse hos vores dyrlægevagt

Vi passer vagt for flere dyrlæger i Sønderjylland. Der er mulighed for såvel akut behandling, indlæggelse og også udvidet diagnosticering i form af ultralyds-scanning, røntgen og blodprøver.​

Som akut dyrlægevagt udfører vi også fødselshjælp og større operationer som for eksempel kejsersnit, fremmedlegeme og livmoderbetændelse.

Det er gratis at ringe op på vores vagttelefon når man har et akut problem, der ikke kan vente til den almindelige åbningstid. Undtaget herfra er opkald om natten mellem kl 22.00 og 08.00, hvor der hvis opkaldet ikke udløser en konsultation vil blive takseret et telefon honorar.​​

Kontakt vores døgnvagt på alle tider af døgnet

Hvis du har brug for en akut dyrlæge, kan du altid kontakte dyrehospitalet på telefon 74 43 70 00. Vores dyrlægevagt sidder klar ved telefonen døgnet rundt.

Det siger vores kunder

Læs flere anmeldelser eller skriv en til os her​:

- Heidi Matthiesen​

kan kun varmt anbefale Dyrehospitalet Gråsten. 


Vores Kat Piano havde fået en torn i øjet, øjet var punkteret. Katten kom i narkose, fik øjet renset og den yderste hinde af øjet blev syet op, som et plaster, krave på i 10 dage, øjendråber, antibiotika, smertestillende med hjem.

En stor omgang for en kat, som plejer at løbe ud og ind. Nu har den fået øjet åbnet igen og den dumme krave kom af.

Pianos øje er fulstændigt helet og vi har verdens mest kælen og glad kat igen. Hatten af for det flotte stykke arbejde​​.

Jeg fik den bedste betjening jeg kunne ønske mig, og køre gerne de 70 km igen for at min hund kan have det godt.

- Charlotte Clausen

Kan kun varmt anbefale andre at tage turen til Gråsten dyrehospital..


Var for første gang på besøg i går den 28 marts med min lille gravhund Cody, da han skulle have scannet sit hjerte, det gik så fint på trods af at Cody ikke var så samarbejdsvillig.

Nye lækre rene lokaler og et super kompetent personale. En god fordel er at tegne deres Vetplan abonnement til et beskeden mdl. Beløb så ens hund altid er i fokus og betaler sig på den lange bane. Deres klinik er veludstyret og eneste jeg bemærker er der mangler sukker ved kaffe maskinen og det må siges at være mindste issue 👌 5 stjerner herfra indtil videre. ⭐⭐⭐⭐⭐

- Maddox

Endelig endelig endelig et sted hvor man trygt kan lade sin hund behandle uden at komme ud af døren med en chok regning og stå forundret tilbage uden løsning på ens problem. Har benyttet 4 forskellige dyrlæger i det sønderjyske landskab og ingen har til dato formået at yde den rette dyrlæge ekspertise, jeg vi aldrig benytte en anden en dem fra nu af. 

Gudskelov jeg fandt dem. Priserne er rimelige og ikke værd at tage til tyskland hvor det absolut ikke er samme service standard

- Helle

Jeg bliver altid godt modtaget. Man føler sig velkommen. God og professionel rådgivning og behandling af min kat. Jeg er meget tilfreds med Dyrehospitalet.

-Jeanette

Altid venligt personale. Og de er så gode ved mine hunde. Jeg har har dem som dyrlæge i 11 år og er fuld ud tilfreds.​

- Tina

Vi fik en hurtig tid, da vores hund blev akut syg. Vi følte os fuldstændig trygge ved at han blev ordentligt undersøgt, og fik den rigtige diagnose og hjælp. Vi fik en god forklaring, og gik trygge og glade derfra.​

Hun formåede med stor professionalisme, at berolige både dyr og de mennesker, der var til stede. 10/10. Selvfølgelig skal Dyrehospitalet være familiens dyrlæge fremover..

- Henrik

Allerede da jeg ringede til vagttelefonen, blev jeg mødt venligt og imødekommende.

Da vi ankom til klinikken fik vi en super god behandling (både familie og kat), af den dyrlæge der modtog os. Hun havde både et godt tag på katten, samtidigt med, at hun udviste forståelse for familiens lille "krise" i forhold til det skadede kæledyr.

Adresse

Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S

Porten 7
​6400 Sønderborg

- Rutevejledning

Kontakt

Telefon: 74 43 70 00

E-mail: kontakt@dyrehospitalet.dk

​CVR: 17231308