Kørende dyrlæge fra Dyrehospitalet I/S

Hos Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S arbejder vi som kørende dyrlæge i Sønderjylland såsom i Sønderborg og Aabenraa. Vi tilbyder behandling af kvæg og heste i din stald og af smådyr i dit hjem.

Formålet med en kørende dyrlæge er at højne både tryghed og velvære hos det enkelte dyr. Derudover er formålet at køre ud, når det passer dig, og vi har døgnvagt, hvis dit dyr får brug for akut hjælp.

Tryg behandling af din kørende dyrlæge

​​Vi vægter dyrs velfærd højt, og derfor ønsker vi at give dit dyr de bedste betingelser. Når en kat, en hund eller et helt tredje dyr får behandling i hjemmet af en kørende dyrlæge, sker det i velkendte og rare omgivelser, hvor ejeren kan være til stede, og hvor hjemmets dufte er velkendte for dyret. Det medfører en langt bedre oplevelse, når dyret har det godt og forholder sig roligt.

Aflivning af dit dyr hjemme hos dig selv

​Hvis dit dyr er uhelbredeligt sygt, kan den svære beslutning om aflivning blive nødvendig. Derfor lægger vi stor vægt på at gøre aflivningen så tryg og fredelig som muligt, for både dig og dit dyr.

Derfor tilbyder vi aflivning hjemme i vante omgivelser af en kørende dyrlæge.Det giver tryghed og ro, og du kan få sagt farvel på en god måde.

Hvis du har brug for en kørende dyrlæge, kan du altid kontakte dit dyrehospital på telefon 74 43 70 00. Vi er klar ved telefonen døgnet rundt. Du kan også skrive til os på graasten@dyrehospitalet.dk eller sonderborg@dyrehospitalet.dk​, hvis du vil bestille en ordinær behandling.

Dyrehospitalerne

​​​Dyrehospitalerne er ISO -9001 certificerede (medlem af ISO-dyrlægen), og er derfor underkastet løbende tilsyn af Force certification / Danak, der ved gennemgang af arbejdsgange, kompetenceplaner, indretning, kalibrering af udstyr og hygiejne sikrer at undersøgelse og behandling foregår på et højt fagligt niveau.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 127 anmeldelser på​ Facebook

Hvem er vi​

​Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S

CVR: 17231308

ÅBNINGSTIDER

Gråsten >

Sønderborg >