Olivia kom til dyrlæge i november. Hun er en ældre dame – som en kat på 18 år må siges at være. Gennem længere tid havde hun drukket og tisset meget. Appetitten var fin, men trods dette tabte hun sig. Faktisk var hun helt nede på 2,84kg – og havde været oppe på 5 kg i februar samme år. Pelsen virkede lidt pjusket, og hun så bestemt ikke helt frisk ud.

Når katten er 18 år, er det altid et spørgsmål om, hvor meget man skal byde sit dyr. Man ønsker ikke, at de skal udsættes for ubehagelige ting hos dyrlægen, hvis aflivning er nært forestående. Omvendt er den vished - som yderligere undersøgelser kan give - også en rigtig god ting, når så vigtige beslutninger mht liv eller død skal træffes.

Olivia fik foretaget en blodprøve. Hendes nyreværdier var en del forhøjede, men heldigvis – kan man sige – var værdierne for hendes stofskifte også forhøjede. Heldigvis i den forstand, at dette er en sygdom, man kan behandle – og oftest med rigtig god effekt.

Olivia blev sat på medicin 2 gange dagligt. Dette kombineret med special skånekost, for at aflaste hendes nyrer – der på trods af for højt stofskifte – også var lidt på overarbejde.

Efter en måned kom Olivia til kontrol i klinikken – nu med en kampvægt på 3,32kg. Ejerne kunne fortælle, at Olivia havde fået det meget bedre og trivedes fint igen. På baggrund af en kontrolblodprøve blev medicindosis justeret, og Olivia nyder nu igen sit otium som højt elsket kat – på trods af en pille to gange om dagen.

Dyrehospitalerne

​​​Dyrehospitalerne er ISO -9001 certificerede (medlem af ISO-dyrlægen), og er derfor underkastet løbende tilsyn af Force certification / Danak, der ved gennemgang af arbejdsgange, kompetenceplaner, indretning, kalibrering af udstyr og hygiejne sikrer at undersøgelse og behandling foregår på et højt fagligt niveau.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 89 anmeldelser på​ Facebook

Hvem er vi​

​Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S

CVR: 17231308

FIND VEJ

Sundsnæs 8, 6300 Gråsten​

Kirke Allé 10, 6400 Sønderborg

ÅBNINGSTIDER

Gråsten >

Sønderborg >