Cosmo har en hjertefejl​

Cosmo er en livlig og glad sort labrador, der kom til vaccination og sundhedsundersøgelse d. 28. januar 2015.

Ved sundhedsundersøgelsen fandt den undersøgende dyrlæge, en mislyd ved hjertet.

Selv om Cosmo virkede helt normalt og ejerne ikke havde observeret noget, der kunne tyde på problemer med hjertet, så bestemte de sig alligevel for at få Cosmo hjertescannet.

Undertegnede foretog hjertescanningen den 4. februar og kunne ved scanningen konstatere, at det var alt afgørende, at Cosmo var blevet undersøgt godt og grundigt, så mislyden blev opdaget.

Cosmo lider af en hjertelidelse kaldet pulmonær-stenose, som er en forsnævring af den store lungearterie, der løber fra højre hjertekammer og op til lungerne. En lidelse som mest er set, hos de små bulldogs og kun sjældent hos labrador.

Lidelsen havde udviklet sig til middelsvær til svær grad og uden den påbegyndte medicinering, ville Cosmo snart være faldet død om.

Læren må være, at det er alfa omega med en grundig årlig sundhedsundersøgelse, så evt. alvorlige lidelser kan opdages i tide.​

Dyrehospitalerne

​​​Dyrehospitalerne er ISO -9001 certificerede (medlem af ISO-dyrlægen), og er derfor underkastet løbende tilsyn af Force certification / Danak, der ved gennemgang af arbejdsgange, kompetenceplaner, indretning, kalibrering af udstyr og hygiejne sikrer at undersøgelse og behandling foregår på et højt fagligt niveau.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 89 anmeldelser på​ Facebook

Hvem er vi​

​Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S

CVR: 17231308

FIND VEJ

Sundsnæs 8, 6300 Gråsten​

Kirke Allé 10, 6400 Sønderborg

ÅBNINGSTIDER

Gråsten >

Sønderborg >