​Onsdag aften d. 18 januar kom Zappa en Cavalier king charles spaniel på 4 år akut ind med store smerter.

Ved den kliniske undersøgelse tydede alt på rygsmerter.

Zappa havde allerede haft en lignende tur 28-11-16 hvor røntgenbilleder konstaterede 2 discus prolaps og en sammenvoksning af ryghvirvler samme sted.

Den gang kunne medicinsk behandling hjælpe Zappa

Torsdag d. 19. januar ringede undertegnede Dyrlæge til Zappa for at høre hvordan det gik og Zappa havde stadig store smerter.

Vi blev derfor enige om at tage en blodprøve for bl.a. akut bugspytkirtelbetændelse , der også kan give store smerter.

Blodprøven viste at alt desangående var i orden og vi blev enige om at opstarte 5 x laser behandling af ryggen over de tidligere konstaterede discus prolapser.

Det var heldigvis det der skulle til og allerede efter 2 behandlinger var Zappa meget bedre og efter 4 behandlinger var Zappa igen en glad hund.

Det kan, både for Zappa men også for andre hunde, være en god ide at understøtte behandlingen med laserterapi. I den lette og begyndende fase kan det måske endda erstatte smertebehandling, hvis man er tidligt nok ude.

Dyrehospitalerne

​​​Dyrehospitalerne er ISO -9001 certificerede (medlem af ISO-dyrlægen), og er derfor underkastet løbende tilsyn af Force certification / Danak, der ved gennemgang af arbejdsgange, kompetenceplaner, indretning, kalibrering af udstyr og hygiejne sikrer at undersøgelse og behandling foregår på et højt fagligt niveau.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 89 anmeldelser på​ Facebook

Hvem er vi​

​Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S

CVR: 17231308

FIND VEJ

Sundsnæs 8, 6300 Gråsten​

Kirke Allé 10, 6400 Sønderborg

ÅBNINGSTIDER

Gråsten >

Sønderborg >