​Alder er ingen hindring for operation

Den 22. januar 2018 begyndte Chili en godt 11 år gammel Cairn terrier pludselig ikke at ville spise eller gå som den plejer. Den lå mere og rystede også ind i mellem.

Den 23. januar 2018, sidst på eftermiddagen/først på aftenen, blev Chili pludselig dårligere og kom derfor til vagtdyrlægen i Gråsten.

Chili havde ingen feber, men blege slimhinder var tydeligvis sløj.

Der var ingen forhistorie om at Chili havde opkast, diarre, øget drikkelyst eller flåd, men Chili havde dog været i løbetid for nyligt.

Jeg valgte derfor at ultralydsscanne Chili og her kunne jeg konstatere at Chili både havde en blæresten på 2 cm, samt en pyometra(livmoderbetændelse) på 4 cm. Når en pyometra er så stor, så er det nødvendigt at operere, da der er tale om en forgiftningslivmoderbetændelse.

Ejer valgte heldigvis operation og den blodprøve der blev taget før operationen viste heldigvis også at Chili var rask nok til at stå igennem en sådan operation.

Chili blev opereret dagen efter og fik fjernet både blæresten og livmoder.

Chili har det godt i dag og er helt sig selv igen, og ejer får forhåbentlig nogle gode år sammen med Chili.

Dyrehospitalerne

​​​Dyrehospitalerne er ISO -9001 certificerede (medlem af ISO-dyrlægen), og er derfor underkastet løbende tilsyn af Force certification / Danak, der ved gennemgang af arbejdsgange, kompetenceplaner, indretning, kalibrering af udstyr og hygiejne sikrer at undersøgelse og behandling foregår på et højt fagligt niveau.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 89 anmeldelser på​ Facebook

Hvem er vi​

​Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S

CVR: 17231308

FIND VEJ

Sundsnæs 8, 6300 Gråsten​

Kirke Allé 10, 6400 Sønderborg

ÅBNINGSTIDER

Gråsten >

Sønderborg >