​Månedens patient Juli 2015

Hunde, der leger med pinde, er en god beskæftigelse for hund såvel som ejer. Dog er det desværre ikke altid helt ufarligt. Ikke sjældent ser vi skader sfa denne leg. Alt fra fastkilede pinde i ganen til store bylder i svælget/halsen pga splinter, der har kilet sig fast og så først efter et stykke tid giver problemer .
Apropos dette blev Black-Joy Gus – en 7 årig labrador præsenteret i klinikken sent fredag eftermiddag efter leg i haven med en flok børn. Nærmere detaljer var lidt uklare, men legen med pind/børn havde resulteret i pludselig voldsom blødning fra mundhulen fra den legesyge labrador.
Den godmodige hund havde tydeligvis smerter i munden og så meget blodig ud. Ved nærmere undersøgelse viste det sig, at der var tale om et sår i tungen og narkose var påkrævet for en mere grundig undersøgelse samt reparation i området.
I dyb narkose kunne det konstateres, at pinden havde lavet et dybt stiksår ind langs med tungens længdeakse og havde herved lavet en flænge i tungen på ca 8 cm. Der var ikke træstykker at mærke i dybden og såret blev efterfølgende lukket med mange sting.
Patienten blev vækket og kunne i groggy tilstand forlade klinikken – dog med formaning om at leg med pinde fremover skulle overvejes en ekstra gang.

Dyrehospitalerne

​​​Dyrehospitalerne er ISO -9001 certificerede (medlem af ISO-dyrlægen), og er derfor underkastet løbende tilsyn af Force certification / Danak, der ved gennemgang af arbejdsgange, kompetenceplaner, indretning, kalibrering af udstyr og hygiejne sikrer at undersøgelse og behandling foregår på et højt fagligt niveau.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 89 anmeldelser på​ Facebook

Hvem er vi​

​Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S

CVR: 17231308

FIND VEJ

Sundsnæs 8, 6300 Gråsten​

Kirke Allé 10, 6400 Sønderborg

ÅBNINGSTIDER

Gråsten >

Sønderborg >