​Gilbert er en lille legesyg norsk skovkattekilling på ½ år. Han var for 14 dage siden pludselig blevet sløj med opkastninger.

Ved de indledende undersøgelser var han trist og blev hurtigt udtørret, da han ikke kunne holde noget i sig. 

Det var ikke muligt at føle nogen udfyldninger i bughulen, men der var let smertereaktion.

Han fik foretaget en røntgenkontrast undersøgelse, der tydede på, at der var stop for tarmpassagen ret langt fremme i tyndtarmen.

Som en konsekvens heraf blev han opereret akut, og der fandtes et totalt stop i tyndtarmen, forårsaget af en øreprop. Denne blev fjernet og allerede samme eftermiddag begyndte han at spise igen og kunne hjemsendes på efterbehandling med medicin og diæt.

Nu er han igen glad og legesyg !

Hvad kan vi lære af den historie, som lykkeligvis endte godt ?

Pas på med små genstande som killingen kan finde på at lege med. Den kan komme til at sluge en sådan genstand og hvis den netop har en diameter på ¾ til 1 cm vil den kunne sætte sig fast i tarmen og bevirke et totalt stop for passagen. Pas også på med snore, garn og gavebånd, der kan have samme virkning.

Dyrehospitalerne

​​​Dyrehospitalerne er ISO -9001 certificerede (medlem af ISO-dyrlægen), og er derfor underkastet løbende tilsyn af Force certification / Danak, der ved gennemgang af arbejdsgange, kompetenceplaner, indretning, kalibrering af udstyr og hygiejne sikrer at undersøgelse og behandling foregår på et højt fagligt niveau.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 89 anmeldelser på​ Facebook

Hvem er vi​

​Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S

CVR: 17231308

FIND VEJ

Sundsnæs 8, 6300 Gråsten​

Kirke Allé 10, 6400 Sønderborg

ÅBNINGSTIDER

Gråsten >

Sønderborg >