Dyrehospital til kvæg og heste samt kæledyr

Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S har to dyrehospitaler i Sønderjylland, hvor det ene dyrehospital i Gråsten har en udkørende praksis til husdyr som blandt andet kvæg og heste i blandt andet Sønderborg og Aabenraa. Hvert dyrehospital har dyrlæger, som er specialuddannede inden for hobby- og kæledyr såsom hunde, katte, gnavere, fugle og krybdyr.

Hvert dyrehospital er ISO-9001-certificeret

​Vi er en større gruppepraksis, hvor de daglige arbejdsopgaver varetages af ti dyrlæger samt en stab på elleve medarbejdere, der består af veterinærsygeplejersker, elever og rengøringsassistenter. Vores målsætning er, vi altid skal tilbyde en høj patientsikkerhed og kundetilfredshed.

Vores dyrehospital er ISO-9001-certificeret, hvilket betyder, at vi er medlem af ISO Dyrlægen. Derfor fører Force Certfication / Danak løbende tilsyn hos os, hvor de gennemgår kompetenceplaner, arbejdsgange, indretning og udstyr på hvert dyrehospital. 

På den måde sikres det, at vores undersøgelser og behandlinger altid foregår på et højt fagligt niveau samt med høj patientsikkerhed og kundetilfredshed.

Vi tilbyder ordinær dyrlægebehandling, dyretandlægebehandling og aniplan. Og vi kommer gerne ud i din stald eller i dit hjem for at behandle dyr. Desuden kan du tilkalde en dyrlæge døgnet rundt, hvis dit dyr får akut brug for dyrlægebehandling, og hvis det ikke er belejligt eller muligt at komme til et dyrehospital.

Kontakt os for at høre mere om vores hospital

​Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om vores dyrehospital, eller hvis dit dyr har brug for dyrlægebehandling. Du kan ringe til os på telefon 74 43 70 00. Vi er klar ved telefonen døgnet rundt. Men du kan også skrive til os på graasten@dyrehospitalet.dk, hvis det ikke er akut.

Dyrehospitalerne

​​​Dyrehospitalerne er ISO -9001 certificerede (medlem af ISO-dyrlægen), og er derfor underkastet løbende tilsyn af Force certification / Danak, der ved gennemgang af arbejdsgange, kompetenceplaner, indretning, kalibrering af udstyr og hygiejne sikrer at undersøgelse og behandling foregår på et højt fagligt niveau.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 127 anmeldelser på​ Facebook

Hvem er vi​

​Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S

CVR: 17231308

ÅBNINGSTIDER

Gråsten >

Sønderborg >