​Dyrlæge Anders Bruus

Uddannet Den Kongelige Veterinær og Landbohøjskole februar 2010 med differentiering mindre husdyr.

Dyrlæge i blandet praksis med køer, heste, gris, får og kæledyr ved Univet i Brørup til 2011.

Faldt godt og grundigt for Sønderjylland og blev herefter ansat i Dyrlægecentralen Sydvest med hovedsæde i Løgumkloster, hvor jeg hovedsageligt beskæftigede mig med operation og udredning af sygdomme ved kæledyr på Dyrehospitalerne i Aabenraa og Tønder.

Siden 2012 ansat ved Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg, hvor jeg både opererer og behandler kæledyr, men også tager mig af køer og andre dyr i vagten.

Mine faglige interesser er kirurgi med orthopædi som hovedinteresse. Desuden har jeg mange tandoperationer, øreundersøgelser og medicinske udredninger.

Min fritid ynder jeg at bruge i naturen enten i løbetøj, med sweater på og en fiskestang eller kikkert i hånden. 

Min seneste fritidsinteresse er jagt i Danmark og udlandet, da mange af mine sønderjyske venner er inkarnerede jægere. Når jeg rejser foregår det helst primitivt på vandreture og kanoture i Skandinavien, men skal der mere fart over feltet, foregår det på ski- eller motorcykelferie.

Dyrehospitalerne

​​​Dyrehospitalerne er ISO -9001 certificerede (medlem af ISO-dyrlægen), og er derfor underkastet løbende tilsyn af Force certification / Danak, der ved gennemgang af arbejdsgange, kompetenceplaner, indretning, kalibrering af udstyr og hygiejne sikrer at undersøgelse og behandling foregår på et højt fagligt niveau.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 127 anmeldelser på​ Facebook

Hvem er vi​

​Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S

CVR: 17231308

ÅBNINGSTIDER

Gråsten >

Sønderborg >