Dyrlæge Anne Bladt Brandt

Jeg blev uddannet dyrlæge ved København Universitet i september 2016 med differentiering i medicinske og kirurgiske lidelser ved hund og kat i Giessen, Tyskland og i hjertelidelser ved hund og kat i Helsingborg, Sverige.

Undervejs i min uddannelse har jeg arbejdet på flere dyrehospitaler omkring København, og fangede her interessen for arbejdet med udredning og behandling af hunde og katte.

Efter endt uddannelse blev jeg ansat på Københavns Universitet, hvor jeg forskede i mave-tarmlidelser ved for tidlig fødte.

Fra 2017 har jeg været i blandet praksis på Bornholm og i Billund. Jeg har behandlet hunde, katte og gnavere i dagtimerne, og ved vagtbesøgene har jeg også behandlet heste og kvæg.

Oprindelig kommer jeg fra Sønderborg, så da der kom en stilling på Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg søgte jeg dette og er startet i juni 2018. Her vil I primært kunne møde mig på Dyrehospitalet i Gråsten, men af og til også i Sønderborg. Jeg er med i den 6-skiftede vagtordning, hvor vi alle døgnets 24 timer står klar til at behandle både kvæg og smådyr.

Min primære interesse er de medicinske udredninger af jeres kæledyr.

Privat er jeg flyttet til Rinkenæs sammen med min kæreste Kristian, som også er dyrlæge. Vi har (endnu) ingen husdyr.

Fritiden bruger vi på weekendture rundt i landet for at besøge venner og familie, sommerhusture og gerne udenlandsrejser når kalenderen tillader det. Jeg er gammel håndboldpige, og har en plan om at komme i gang med noget aktivt igen.

​​

Dyrehospitalerne

​​​Dyrehospitalerne er ISO -9001 certificerede (medlem af ISO-dyrlægen), og er derfor underkastet løbende tilsyn af Force certification / Danak, der ved gennemgang af arbejdsgange, kompetenceplaner, indretning, kalibrering af udstyr og hygiejne sikrer at undersøgelse og behandling foregår på et højt fagligt niveau.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 127 anmeldelser på​ Facebook

Hvem er vi​

​Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S

CVR: 17231308

ÅBNINGSTIDER

Gråsten >

Sønderborg >