Færdig som dyrlæge siden 1996.

Ansat på Dyrehospitalet i 1997.

Medejer Dyrehospitalet siden 2005.

Bestyrelsesmedlem af Sektion vedr. Hund, Kat og Smådyr fra 2008-2010.

Best. Formand for Sektion vedr. Hund, Kat og Smådyr 2010-2015.

Danmarks repræsentant i WSAVA (World Small Animal Veterinary Association) 2010-2015

I 2012 startede jeg sammen med Gadesygeplejerske Hanne Jørgen ”Socialt Udsatttes Dyrehjælp”, en fond som hjælper katte- og hundeejere i Sønderborg kommune, der ikke har midler til dyrlægehjælp og foder.

Best. Formand Als og Sundeveds Kattefond 2016-

Jeg har bred erfaring med kirurgisk og medicinsk behandling af hunde og katte og har taget videreuddannelse på ESAV (European School of Advanced Veterinary Medicine) med fokus på behandling af katte.

Er pt i gang med videreuddannelse indenfor tandbehandlinger af hund og kat og bruger rigtig meget af min arbejdstid i vores nyindrettede tandklinik i Sønderborg.

Jeg bor i Sønderborg med min mand og to børn og i fritiden elsker jeg at løbe med min hund Felix, hygge med katten Ramses på sofaen.

Dyrehospitalerne

​​​Dyrehospitalerne er ISO -9001 certificerede (medlem af ISO-dyrlægen), og er derfor underkastet løbende tilsyn af Force certification / Danak, der ved gennemgang af arbejdsgange, kompetenceplaner, indretning, kalibrering af udstyr og hygiejne sikrer at undersøgelse og behandling foregår på et højt fagligt niveau.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 127 anmeldelser på​ Facebook

Hvem er vi​

​Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S

CVR: 17231308

ÅBNINGSTIDER

Gråsten >

Sønderborg >