​Jeg er uddannet aut. veterinærsygeplejerske i 2016 hos Anicura Sydvet Dyrehospitaler.

Jeg har arbejdet hos Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg siden maj 2017, hvor jeg er at finde både i vores afdeling i Gråsten og i Sønderborg.

Mine interesser ligger inden for anæstesi og tandbehandlinger. Jeg synes, det er rigtig spændende at følge med i processen nede i vores operationsstue.

Min kæreste og jeg flyttede i 2018 ud på landet ved Hejsager, hvor vi bor i et fint lille landhus og nyder udsigt til marker og fritgående høns.

Jeg er født og opvokset i St. Darum nær Ribe, hvor jeg stadig tilbringer meget tid i weekenderne med at ride lange ture sammen med min mor og moster på deres dejlige islænderheste. Derudover elsker jeg at lave god mad, lytte lydbøger og podcasts, se serier og hygge med kreative syslerier derhjemme.

Dyrehospitalerne

​​​Dyrehospitalerne er ISO -9001 certificerede (medlem af ISO-dyrlægen), og er derfor underkastet løbende tilsyn af Force certification / Danak, der ved gennemgang af arbejdsgange, kompetenceplaner, indretning, kalibrering af udstyr og hygiejne sikrer at undersøgelse og behandling foregår på et højt fagligt niveau.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 127 anmeldelser på​ Facebook

Hvem er vi​

​Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S

CVR: 17231308

ÅBNINGSTIDER

Gråsten >

Sønderborg >