Dyrlæge Stig Majlandt

​Jeg hedder Stig Majlandt og stammer oprindeligt fra Karup i midtjylland.

Blev ansat på Dyrehospitalet i Gråsten i 1997 og har været medejer siden 2001.

Jeg startede med at behandle både kvæg og smådyr, men ret hurtigt fik jeg hovedinteresse for ultralydsscanning af smådyr. 

Efter mange timers efteruddannelse, heraf en stor del i udlandet, og investering af flere scannere, blev jeg i 2009 optaget i EKKO-gruppen, som er en gruppe bestående af 10 danske dyrlæger, der primært arbejder med hjertelidelser, herunder ultralydsscanning.

Jeg har på nuværende tidspunkt opnået certificering til hjertescanning af diverse hunde og katte racer, mhp avlsgodkendelse, herunder bla. Cavalier King Charles Spaniels og mht. katte PAW PEDS. 

Jeg modtager ugentligt indtil flere henvisninger fra dyrlæger på Fyn og i Jylland. 

Gift med en sygeplejerske og vi har sammen 3 piger.

Bor i Broager i et gammelt men charmerende hus fra 1867.

Har 2 hunde og en kanin. Den ene hund Olivia er en Cavalier King Charles Spaniel som er hjertesyg men som har det rigtig godt når bare den får sin hjertemedicin.

Den anden hund Molly er en Griffon Petit Brabancon.

Fritiden nyder jeg med min familie og jeg ynder at bruge tiden i køkkenet med at udfordre mig selv med madlavning og jo mere spektakulær en madopskrift jo bedre.

Ferien bruges ofte til at rejse til storbyer i de korte ferier og ellers er vi faldet for den franske riviera.

Dyrehospitalerne

​​​Dyrehospitalerne er ISO -9001 certificerede (medlem af ISO-dyrlægen), og er derfor underkastet løbende tilsyn af Force certification / Danak, der ved gennemgang af arbejdsgange, kompetenceplaner, indretning, kalibrering af udstyr og hygiejne sikrer at undersøgelse og behandling foregår på et højt fagligt niveau.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 127 anmeldelser på​ Facebook

Hvem er vi​

​Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S

CVR: 17231308

ÅBNINGSTIDER

Gråsten >

Sønderborg >