Rabatordning

Søskenderabat:

Kommer du med alle dine dyr på en gang, sparer vi tid og det kommer dig til gode, vi giver nemlig 50% på dyr nummer to og 75% på dyr nummer 3, 4, osv.

Opdrætterrabat:

Når du registreres som opdrætter af hunde eller katte hos os, får du automatisk ret til 25% på alle behandlinger (gælder kun i vores almindelige åbningstid ikke i vagttiden), derudover får du ret til at få samlet alle dine besøg på en månedlig regning. Du er velkommen til at komme forbi eller få mailet vores opdrætterbrochure, hvor du kan se hvad der kræves for at få Opdrætterrabat, samt se alle vore tilbud til opdrættere er samlet.

Neutralisation af kat:

Als og Sundeveds Kattefond giver tilskud, så prisen er kr. 1000,- for en hunkat og kr. 800,- for en hankat. Tilbuddet gælder for katte bosiddende i området 6200 Åbenrå til 6470 Sydals.


Dyrehospitalerne

​​​Dyrehospitalerne er ISO -9001 certificerede (medlem af ISO-dyrlægen), og er derfor underkastet løbende tilsyn af Force certification / Danak, der ved gennemgang af arbejdsgange, kompetenceplaner, indretning, kalibrering af udstyr og hygiejne sikrer at undersøgelse og behandling foregår på et højt fagligt niveau.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 127 anmeldelser på​ Facebook

Hvem er vi​

​Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S

CVR: 17231308

ÅBNINGSTIDER

Gråsten >

Sønderborg >