Aniplan med sundhedstjek og tandeftersyn

Undgå bekymringer ved at tegne en AniPlan

En AniPlan er en abonnementsordning, der giver dig mulighed for at abonnere på forebyggende pleje og sundhed. Vi ønsker, at det skal være lettere for dig at overholde dit kæledyrs sundhedstjek og tandeftersyn. Det betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid, hvilket er til en stor fordel for dit kæledyrs sundhed, men også for din økonomi.


Programmet er ikke en forsikring, men hvis du er interesseret i at sikre dit dyr mod uforudsete sygdomme, er det anbefalelsesværdigt at supplere med en sygeforsikring.

Hos Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S i Sønderjylland kan vi tilbyde en AniPlan til dit kæledyr. En AniPlan er fordelagtig, uanset om du bor i Sønderborg, Aabenraa eller et tredje sted.

For en beskeden månedlig abonnementspris får du en lang række dyrlægeydelser året igennem.


Vi opfordrer dig til at benytte alle tilbuddene i programmet. Det koster dig ikke ekstra, og når dit kæledyr kommer hyppigt, kender vi det alt andet lige bedre. Samtidig er det vigtigt for os, at du får noget for pengene. Jo mere du bruger AniPlan, jo større er besparelsen.

Vi har valgt at lave forskellige "pakkeløsninger", alt efter hvad der er behov for.

Vores Aniplan Basis er en videreudvikling og bedre løsning som erstatter den tidligere Klub Trofast. 

Den Udvidede Aniplan er en overbygning af Aniplan Basis, som desuden har fokus på forebyggelse af f.eks lopper og flåter, samt en årlig sundhedsblodprøve mm.

Se mere om programmerne herunder.

Kontakt os gerne for at aftale nærmere

Kontakt os på telefon 74 43 70 00 eller på mail:

graasten@dyrehospitalet.dk

sonderborg@dyrehospitalet.dk

hvis du vil høre mere om AniPlan.

Dyrehospitalerne

​​​Dyrehospitalerne er ISO -9001 certificerede (medlem af ISO-dyrlægen), og er derfor underkastet løbende tilsyn af Force certification / Danak, der ved gennemgang af arbejdsgange, kompetenceplaner, indretning, kalibrering af udstyr og hygiejne sikrer at undersøgelse og behandling foregår på et højt fagligt niveau.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 89 anmeldelser på​ Facebook

Hvem er vi​

​Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S

CVR: 17231308

ÅBNINGSTIDER

Gråsten >

Sønderborg >