Aniplan med sundhedstjek og tandeftersyn

Hos Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S i Sønderjylland kan vi tilbyde vi en AniPlan til dit kæledyr. En AniPlan er fordelagtig, uanset du bor i Sønderborg, Aabenraa eller et tredje sted.

Undgå bekymringer ved at tegne en AniPlan

En AniPlan er en abonnementsordning, der giver dig mulighed for at abonnere på forebyggende pleje og sundhed. Vi ønsker, at det skal være lettere for dig at overholde dit kæledyrs sundhedstjek og tandeftersyn. Det betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid, hvilket er til en stor fordel for dit kæledyrs sundhed, men også for din økonomi

Programmet er ikke en forsikring, men hvis du er interesseret i at sikre dit dyr mod uforudsete sygdomme, er det anbefalelsesværdigt at supplere med en sygeforsikring.

For den beskedne månedlige abonnementspris får du en lang række dyrlægeydelser året igennem. Læs mere i menuen til højre.

Vi opfordrer dig til at benytte alle tilbuddene i programmet. Det koster dig ikke ekstra, og når dit kæledyr kommer hyppigt, kender vi det alt andet lige bedre. Samtidig er det vigtigt for os, at du får noget for pengene. Jo mere du bruger AniPlan, jo større er besparelsen.

Vi ser beskyttelse mod parasitter som en væsentlig del af den forebyggende sundhedspleje af dit kæledyr. Derfor har vi valgt, at produkter mod lopper og flåter er inkluderet i programmet.

Kontakt os gerne for at aftale nærmere

​Kontakt os på telefon 74 43 70 00 eller på graasten@dyrehospitalet.dk, hvis du vil høre mere om AniPlan.

Dyrehospitalerne

​​​Dyrehospitalerne er ISO -9001 certificerede (medlem af ISO-dyrlægen), og er derfor underkastet løbende tilsyn af Force certification / Danak, der ved gennemgang af arbejdsgange, kompetenceplaner, indretning, kalibrering af udstyr og hygiejne sikrer at undersøgelse og behandling foregår på et højt fagligt niveau.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 89 anmeldelser på​ Facebook

Hvem er vi​

​Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S

CVR: 17231308

FIND VEJ

Sundsnæs 8, 6300 Gråsten​

Kirke Allé 10, 6400 Sønderborg

ÅBNINGSTIDER

Gråsten >

Sønderborg >