Vaccination af hund tilbydes af professionelt dyrehospital

​Skal din hund vaccineres? Så står vi hos Dyrehospitalet Gråsten altid klar til at give en professionel behandling. På vores klinik finder du dygtige og veluddannede dyrlæger, som står til rådighed døgnet rundt. Vi tilbyder vaccination af hund til kunder i og omkring Sønderborg, Aabenraa og resten af Sønderjylland.

Hvis ikke din hund er blevet vaccineret, så er det vigtigt, at du får det gjort hurtigst muligt. Ellers er der nemlig risiko for, at din hund bliver smittet med rabies, smitsom leverbetændelse eller parainfluenza, hvilket kan have alvorlige konsekvenser.

Vi tilbyder professionel vaccinering af hund, uanset om der er tale om en hvalp eller en voksen hund. Vaccinationen sker ved en indsprøjtning, som styrker immunforsvaret, så hunden derved er beskyttet mod nogle af de mest alvorlige sygdomme.

Hvad koster vaccination af hund?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad vaccination af hund koster, idet vores priser er varierende. Det kommer an på, hvilken slags hund der skal vaccines, samt hvilken vaccine der skal gives. 

Vi sørger dog altid for at holde vores priser på et konkurrencedygtigt niveau, hvor vores kunder får en så billig pris som muligt.

Der findes en grundvaccination til hunde, som skal gives af to eller tre omgange med 3-4 ugers mellemrum. Vaccinen gives tidligst fra hunden er 6 uger gammel. Derudover gives der en revaccination, når hunden fylder et år. Vi rådgiver og vejleder altid professionelt, så din hund kan få lige den vaccine, der er behov for.

Kontakt os for flere oplysninger

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde af vaccination af hund, eller ønsker du at bestille tid til vaccination, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon: 74 33 70 00 eller på mail: graasten@dyrehospitalet.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

Dyrehospitalerne

​​​Dyrehospitalerne er ISO -9001 certificerede (medlem af ISO-dyrlægen), og er derfor underkastet løbende tilsyn af Force certification / Danak, der ved gennemgang af arbejdsgange, kompetenceplaner, indretning, kalibrering af udstyr og hygiejne sikrer at undersøgelse og behandling foregår på et højt fagligt niveau.

stjerne (farve) 2stjerne (farve) 2stjerne (farve) 2stjerne (farve) 2stjerne (farve) 2

​​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 94 anmeldelser på​ Facebook

Hvem er vi​

​Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S

CVR: 17231308

ÅBNINGSTIDER

Gråsten >

Sønderborg > 

-->