Her finder du ​dyrehospitalet

Du kan altid komme i kontakt med en af vores dyrlæger - Døgnvagt.

​Vaccination af hund tilbydes af professionelt dyrehospital

Skal din hund vaccineres? Så står vi hos Dyrehospitalet Gråsten altid klar til at give en professionel behandling. På vores klinik finder du dygtige og veluddannede dyrlæger, som står til rådighed døgnet rundt. Vi tilbyder vaccination af hund til kunder i og omkring Sønderborg, Aabenraa og resten af Sønderjylland.

Hvis ikke din hund er blevet vaccineret, så er det vigtigt, at du får det gjort hurtigst muligt. Ellers er der nemlig risiko for, at din hund bliver smittet med rabies, smitsom leverbetændelse eller parainfluenza, hvilket kan have alvorlige konsekvenser. 

Hvalpe

Dyrehospitalet følger DDD/WSAVA´s anbefalinger.

Hvalpe anbefales vaccineret med kernevacciner (Hundesyge, parvovirus og smitsom leverbetændelse) ved 8, 12, 16 uger og 12 måneder.

Derudover anbefales tillægsvaccinationer mod kennelhoste og leptospirose.

Forventes det at hunden skal med ud at rejse gives rabiesvaccination fra 3 mdr. alderen.

Voksne hunde

Kernevaccinationerne gentages højst hvert 3. år. Titertest tilbydes.

Ved det årlige sundhedstjek tages der stilling til nødvendigheden af tillægsvaccinationer.​

Hvad koster vaccination af hund?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad vaccination af hund koster, idet vores priser er varierende. Det kommer an på, hvilken slags vaccine af hund, som skal udføres, samt hvilken hund der er tale om. Vi sørger dog altid for at holde vores priser på et konkurrencedygtigt niveau, hvor vores kunder får en så billig pris som muligt.

Der findes en grundvaccination til hunde, som skal gives af to eller tre omgange med 3-4 ugers mellemrum. Vaccinen gives tidligst fra hunden er 6 uger gammel. Derudover gives der en revaccination, når hunden fylder et år. Vi rådgiver og vejleder altid professionelt, så din hund kan få lige den vaccine, der er behov for. 

Kontakt os for flere oplysninger

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde af vaccination af hund, eller ønsker du at bestille tid til vaccination, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon: 74 33 70 00 eller på mail kontakt@dyrehospitalet.dk hurtigst muligt.​

Det siger vores kunder

Læs flere anmeldelser eller skriv en til os her​:

- Heidi Matthiesen​

kan kun varmt anbefale Dyrehospitalet Gråsten. 


Vores Kat Piano havde fået en torn i øjet, øjet var punkteret. Katten kom i narkose, fik øjet renset og den yderste hinde af øjet blev syet op, som et plaster, krave på i 10 dage, øjendråber, antibiotika, smertestillende med hjem.

En stor omgang for en kat, som plejer at løbe ud og ind. Nu har den fået øjet åbnet igen og den dumme krave kom af.

Pianos øje er fulstændigt helet og vi har verdens mest kælen og glad kat igen. Hatten af for det flotte stykke arbejde​​.

Jeg fik den bedste betjening jeg kunne ønske mig, og køre gerne de 70 km igen for at min hund kan have det godt.

- Charlotte Clausen

Kan kun varmt anbefale andre at tage turen til Gråsten dyrehospital..


Var for første gang på besøg i går den 28 marts med min lille gravhund Cody, da han skulle have scannet sit hjerte, det gik så fint på trods af at Cody ikke var så samarbejdsvillig.

Nye lækre rene lokaler og et super kompetent personale. En god fordel er at tegne deres Vetplan abonnement til et beskeden mdl. Beløb så ens hund altid er i fokus og betaler sig på den lange bane. Deres klinik er veludstyret og eneste jeg bemærker er der mangler sukker ved kaffe maskinen og det må siges at være mindste issue 👌 5 stjerner herfra indtil videre. ⭐⭐⭐⭐⭐

- Maddox

Endelig endelig endelig et sted hvor man trygt kan lade sin hund behandle uden at komme ud af døren med en chok regning og stå forundret tilbage uden løsning på ens problem. Har benyttet 4 forskellige dyrlæger i det sønderjyske landskab og ingen har til dato formået at yde den rette dyrlæge ekspertise, jeg vi aldrig benytte en anden en dem fra nu af. 

Gudskelov jeg fandt dem. Priserne er rimelige og ikke værd at tage til tyskland hvor det absolut ikke er samme service standard

- Helle

Jeg bliver altid godt modtaget. Man føler sig velkommen. God og professionel rådgivning og behandling af min kat. Jeg er meget tilfreds med Dyrehospitalet.

-Jeanette

Altid venligt personale. Og de er så gode ved mine hunde. Jeg har har dem som dyrlæge i 11 år og er fuld ud tilfreds.​

- Tina

Vi fik en hurtig tid, da vores hund blev akut syg. Vi følte os fuldstændig trygge ved at han blev ordentligt undersøgt, og fik den rigtige diagnose og hjælp. Vi fik en god forklaring, og gik trygge og glade derfra.​

Hun formåede med stor professionalisme, at berolige både dyr og de mennesker, der var til stede. 10/10. Selvfølgelig skal Dyrehospitalet være familiens dyrlæge fremover..

- Henrik

Allerede da jeg ringede til vagttelefonen, blev jeg mødt venligt og imødekommende.

Da vi ankom til klinikken fik vi en super god behandling (både familie og kat), af den dyrlæge der modtog os. Hun havde både et godt tag på katten, samtidigt med, at hun udviste forståelse for familiens lille "krise" i forhold til det skadede kæledyr.

Adresse

Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S

Porten 7
​6400 Sønderborg

- Rutevejledning

Kontakt

Telefon: 74 43 70 00

E-mail: kontakt@dyrehospitalet.dk

​CVR: 17231308