Her finder du ​dyrehospitalet

Du kan altid komme i kontakt med en af vores dyrlæger - Døgnvagt.

Cat Friendly​

​Cat Friendly Clinic

Dyrehospitalet Sønderborg er godkendt som Cat friendly Clinic, med Guld certificat af The International Society for Feline Medicine (ISFM), en velgørenheds organisation der er dedikeret til at øge kattenes sundhed og velfærd på verdensplan.

Den Kattevenlige Klinik: ISFM programmet betyder at de godkendte klinikker tilbyder en høj standard af omsorg for katte ved at de:

• Forstår kattes behov og har gjort klinikken mere katte venligt.

• Forstår at håndtere katte med ro og omsorg.

• Har den relevante viden og udstyr til at tage vare om din kat.

På en ISFM Katte Venlig Klinik er der sikkerhed for at:

• Klinikken har opnået visse minimumskrav for godkendelse.

• Personalet på klinikken har gjort sig tanker om kattens behov i forbindelse med dyrlæge besøg.

• Hvis du har spørgsmål til godkendelsen eller gerne vil se, hvad klinikken har gjort for at arbejde katte venligt, så kontakt personalet.

Den gode tur til klinikken

​Vælg en god transportkasse til din kat.

 • Den skal være robust og let at rengøre (plast eller plastbelagt) Vær opmærksom på, at nogle kasser har ”max belastning”, vælg én, der kan bære din kat.​
 • Vælg en kasse hvor låget kan tages af, det gør det nemmere at løfte katten ud.
 • Vælg gerne en transportkasse med et ikke så larmende låsesystem – da høje lyde kan forskrække din kat, især hvis den allerede er utryg og stresset.
 • Dæk transportkassen med et tæppe eller håndklæde under rejsen, for at give katten ro.
 • Transporter kassen forsigtig, undgå at svinge med den, eller hamre den ind i genstande. Fastspænd transportkassen I bilen, så den ikke kan bevæge sig.
 • Tilvænning til transportkasse - Velkendte dufte vil gøre din kat mindre stresset
 • Brug transportkassen derhjemme - opmuntre din kat til at sove eller spise i kassen, så den ikke kun skal bruges til dyrlæge besøg! Start med at ”pakke din kat” i god tid, så det kan foregå i kattens tempo.​
 • Når din kat er tryg ved transportkassen, kan du lukke lågen i korte intervaller, beløn katten med godbidder. Øg gradvist tiden, hvor lågen er lukket.
 • Står transportkassen ikke fremme hele tiden, skal den tages frem jævnligt, også selvom den ikke skal bruges. Herved undgår man at katten forbinder kassen med noget negativt.
 • Tilvænning til at køre i bil gøres stille og roligt. Start med at bilen er slukket, øg herefter tiden bilen er tændt. Husk beløn med masser godbidder. Undgå at fodre lige før køreturen, køresyge kan give kvalme/opkast.
 • Put underlag, eller tøj der lugter af hjemmet I kassen. Ha’ gerne et ynglings legetøj med.
 • Spray transportkassen med Feliway®, 30 minutes før den skal bruges.
 • Har du flere katte, så husk kun én kat pr transportkasse – også selvom kattene ellers er bedste venner. Transport er ofte en stresset og utryg situation, og kattene kan derfor blive uvenner under transporten.
 • Undgå tvang, går katten ikke selv ind i kassen, kan man enten tage toppen af, bakke katten ind i kassen, eller stille kassen på højkant, og roligt sænke katten ned i den. Skub eller mas ALDRIG katten ind i kassen med hovedet først. Hvis katten panikker, pak den ind I et tæppe, og pak begge dele ind I transportkassen.
 • I venteværelset

  Der er et separat katte venteområde, og hylder/hævede områder, så transportkassen ikke skal placeres på gulvet, katte føler sig mere trygge i højden. Tæpper er til rådighed, som kan bruges til at dække kassen til med. Lad evt. din kat blive I bilen indtil det er jeres tur, dog afhængig af årstiden.

​​

Det siger vores kunder

Læs flere anmeldelser eller skriv en til os her​:

- Heidi Matthiesen​

kan kun varmt anbefale Dyrehospitalet Gråsten. 


Vores Kat Piano havde fået en torn i øjet, øjet var punkteret. Katten kom i narkose, fik øjet renset og den yderste hinde af øjet blev syet op, som et plaster, krave på i 10 dage, øjendråber, antibiotika, smertestillende med hjem.

En stor omgang for en kat, som plejer at løbe ud og ind. Nu har den fået øjet åbnet igen og den dumme krave kom af.

Pianos øje er fulstændigt helet og vi har verdens mest kælen og glad kat igen. Hatten af for det flotte stykke arbejde​​.

Jeg fik den bedste betjening jeg kunne ønske mig, og køre gerne de 70 km igen for at min hund kan have det godt.

- Charlotte Clausen

Kan kun varmt anbefale andre at tage turen til Gråsten dyrehospital..


Var for første gang på besøg i går den 28 marts med min lille gravhund Cody, da han skulle have scannet sit hjerte, det gik så fint på trods af at Cody ikke var så samarbejdsvillig.

Nye lækre rene lokaler og et super kompetent personale. En god fordel er at tegne deres Vetplan abonnement til et beskeden mdl. Beløb så ens hund altid er i fokus og betaler sig på den lange bane. Deres klinik er veludstyret og eneste jeg bemærker er der mangler sukker ved kaffe maskinen og det må siges at være mindste issue 👌 5 stjerner herfra indtil videre. ⭐⭐⭐⭐⭐

- Maddox

Endelig endelig endelig et sted hvor man trygt kan lade sin hund behandle uden at komme ud af døren med en chok regning og stå forundret tilbage uden løsning på ens problem. Har benyttet 4 forskellige dyrlæger i det sønderjyske landskab og ingen har til dato formået at yde den rette dyrlæge ekspertise, jeg vi aldrig benytte en anden en dem fra nu af. 

Gudskelov jeg fandt dem. Priserne er rimelige og ikke værd at tage til tyskland hvor det absolut ikke er samme service standard

- Helle

Jeg bliver altid godt modtaget. Man føler sig velkommen. God og professionel rådgivning og behandling af min kat. Jeg er meget tilfreds med Dyrehospitalet.

-Jeanette

Altid venligt personale. Og de er så gode ved mine hunde. Jeg har har dem som dyrlæge i 11 år og er fuld ud tilfreds.​

- Tina

Vi fik en hurtig tid, da vores hund blev akut syg. Vi følte os fuldstændig trygge ved at han blev ordentligt undersøgt, og fik den rigtige diagnose og hjælp. Vi fik en god forklaring, og gik trygge og glade derfra.​

Hun formåede med stor professionalisme, at berolige både dyr og de mennesker, der var til stede. 10/10. Selvfølgelig skal Dyrehospitalet være familiens dyrlæge fremover..

- Henrik

Allerede da jeg ringede til vagttelefonen, blev jeg mødt venligt og imødekommende.

Da vi ankom til klinikken fik vi en super god behandling (både familie og kat), af den dyrlæge der modtog os. Hun havde både et godt tag på katten, samtidigt med, at hun udviste forståelse for familiens lille "krise" i forhold til det skadede kæledyr.

Adresse

Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S

Porten 7
​6400 Sønderborg

- Rutevejledning

Kontakt

Telefon: 74 43 70 00

E-mail: kontakt@dyrehospitalet.dk

​CVR: 17231308