Her finder du ​dyrehospitalet

Du kan altid komme i kontakt med en af vores dyrlæger - Døgnvagt.

Vævsprøver​

Mikroskopi

Vores laboratorier i begge afdelinger inkluderer mikroskoper, så vi selv kan undersøge prøver. Disse inkluderer øresmear, hudskrab, prøver fra forskellige knuder, undersøgelse i forbindelse med løbetid / parring mm.

Løbetidsbestemmelse på hunde

Ved en parring i udlandet eller hvis man ønsker at kende mere eksakt fødselstidspunkt, kan der laves løbetidsbestemmelse. Hvis det mest optimale parringstidspunkt skal findes, er det en del af undersøgelsen, at der tages et smear fra skeden. 

Her kan man se på cellerne om hunden er ved at være klar til at blive parret. Vi kigger på cellernes udseende og indhold af kerne. Herved kan også ses, om hunden er over østrus og parring derved er for sent. 

Denne undersøgelse kan ikke stå alene, hvis det mest optimale parringstidspunkt skal findes. I dette tilfælde skal der samtidigt laves progesteron måling, som undersøges via blodprøve.

Vurdering af celler fra skrab og svulster m.m.

Vi bruger meget vores eget laboratorie, for at få et indtryk af hvad årsagen er til diverse knuder. Er det eksempelvis en infektion eller en fedtknude, er det sjældent nødvendigt at indsende prøver. 

Hvis ikke vi selv ud fra mikroskopet kan finde en diagnose, vælges ofte at indsende prøver til eksperter i netop det område.

Når vi har en hund inde med hudlidelse, kan det være en led i at finde årsagen at lave en tape-test eller et skrab. Her undersøges for svampe, bakterier og infektionsceller. Skrab kan også bruges til at undersøge for hårsækmider og skab.

Det siger vores kunder

Læs flere anmeldelser eller skriv en til os her​:

- Heidi Matthiesen​

kan kun varmt anbefale Dyrehospitalet Gråsten. 


Vores Kat Piano havde fået en torn i øjet, øjet var punkteret. Katten kom i narkose, fik øjet renset og den yderste hinde af øjet blev syet op, som et plaster, krave på i 10 dage, øjendråber, antibiotika, smertestillende med hjem.

En stor omgang for en kat, som plejer at løbe ud og ind. Nu har den fået øjet åbnet igen og den dumme krave kom af.

Pianos øje er fulstændigt helet og vi har verdens mest kælen og glad kat igen. Hatten af for det flotte stykke arbejde​​.

Jeg fik den bedste betjening jeg kunne ønske mig, og køre gerne de 70 km igen for at min hund kan have det godt.

- Charlotte Clausen

Kan kun varmt anbefale andre at tage turen til Gråsten dyrehospital..


Var for første gang på besøg i går den 28 marts med min lille gravhund Cody, da han skulle have scannet sit hjerte, det gik så fint på trods af at Cody ikke var så samarbejdsvillig.

Adresse

Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg I/S

Porten 7
​6400 Sønderborg

- Rutevejledning

Kontakt

Telefon: 74 43 70 00

E-mail: kontakt@dyrehospitalet.dk

​CVR: 12345678

-->